Brecht uit 'Blind Getrouwd' zegt waar het op staat: "Dan weet ik dat het niet goedkomt"
LHX
Brecht uit 'Blind Getrouwd' zegt waar het op staat: "Dan weet ik dat het niet goedkomt"
Foto: foto: VTM

Terwijl er bij de drie andere koppels nog heel wat twijfels zijn, lijkt het tussen Brecht en Jolien helemaal goed te zitten in 'Blind Getrouwd'. In de vorige aflevering gaven ze allebei toe dat ze verliefd zijn.

Voor Brecht betekende het ontzettend veel dat hij en Jolien elkaar durfden zeggen dat ze verliefd waren. Het was al lang geleden dat hij zulke gevoelens nog had gehad. 

"Het is de eerste keer in vijf jaar dat ik me durf open te stellen", vertrouwt hij TV-Familie toe. Nadat zijn vorige relatie was afgesprongen, vond hij het ontzettend moeilijk om zich weer kwetsbaar op te stellen bij een vrouw.

"Maar Jolien gaf me van in 't begin zo'n veilig gevoel en vertrouwen... Daardoor heb ik de deur van mijn hart wijd opengedaan."

Of Jolien en Brecht inmiddels nog steeds samen zijn, is uiteraard de vraag. Maar het feit dat zijn twijfels zo snel verdwenen, maakt het alvast veelbelovend.

"Eens ik twijfels bij iemand heb, kan ik nog zo mijn best doen, ik weet dat het niet goedkomt", aldus Brecht. Daardoor heeft hij al wel eens vrouwen gekwetst, weet hij. Bij Jolien voelt hij zich gelukkig honderd procent op zijn gemak. "Jolien is de vrouw naar wie ik – onbewust wellicht – heb gezocht."

Meer nieuws

Meer nieuws

.