Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders' in diepe rouw na hartverscheurend verlies
COS
Charlotte Van Brabander uit 'De Verraders' in diepe rouw na hartverscheurend verlies
Foto: VTM

Charlotte Van Brabander zien we elke zondag als verrader in 'De Verraders'. De pokerspeelster en financieel influencer heeft zopas een verschrikkelijk verlies moeten verwerken.

Eén week geleden deelde Charlotte Van Brabander een foto uit de oude doos met haar vader. "Papa... ik wil je niet laten gaan", schreef ze erbij. Op 3 november, amper één week later, overleed Charlottes papa. Dat laat ze zelf weten via Instagram. "Liefste papa, je was en blijft mijn favoriet. Rust zacht", schrijft Charlotte bij een filmpje.

"Mijn papaatje. Je was een speciale rakker, ik had niet anders gewild. Je blijft mijn hart rocken", schrijft ze nog. "Papa, jij was niet van de grote lange gesprekken. Na enkele zinnen was het al snel: 'Ben je aan het rijden? Let op de weg!' of 'Shhhht'. Alleen hier op Facebook kwam ik je vaak tegen. Als ik met iets zat, schreef ik je toe", vertelt Charlotte.

Charlotte Van Brabander verliest papa
Instagram @charlotte.van.brabander

Het 'De Verraders'-gezicht vertelt dat haar vader iemand van zwart of wit was. Hij deed iets graag of hij deed het niet graag, hij had iemand graag of net helemaal niet. Ze vertelt ook over de laatste keer dat ze nog eens thuis ging slapen en hij zo trots was dat hij nog eens voor zijn dochter kon koken.

"Dan zaten we samen aan tafel, zonder veel woorden. Je zette je draagbare radiootje vaak op Radio 2. Misschien wel omdat je dat niet naar mijn gebabbel moest luisteren. Want ja, dat konden je drie vrouwen thuis soms te goed", zegt Charlotte.

"Schaken deed je elke dag. Al kon je niet goed meer winnen. Pieter, de papa van onze dochter was goedgekeurd. En niet alleen omdat hij je dagelijks online versloeg in een potje schaak. Neen, omdat je van oprechte mensen hield, gewone mensen, hoe gewoner hoe liever."

Charlotte Van Brabander verliest papa
Instagram @charlotte.van.brabander

"Lieve papa, je was bang om te gaan. Zeven dagen geleden kreeg je het verdict kanker. Je had dit verdict zolang mogelijk uitgesteld, maar de pijn van de laatste dagen was niet meer te negeren. Op spoed ging je binnen en hoopten we nog een week samen op een behandeling. Je was bang om te gaan. Ik zag het aan je ogen."

"Spreken deden we niet meer. De man van het geschreven woord kon amper nog typen... Je was op. Ik ben zo blij dat ik nog heb kunnen zeggen dat je mijn favoriet bent. Papa,, ik lijk steeds meer op jou. Bedankt voor je playlist. Je zal eeuwig in min auto opstaan. Zo kan ik me goed focussen op de weg. Ik hou van je", aldus Charlotte. We wensen Charlotte en haar familie veel sterkte toe.

Charlotte Van Brabander verliest papa
Instagram @charlotte.van.brabander

Meer nieuws

Meer nieuws

.