Dany Verstraeten doet beangstigende onthulling: “Ik durfde zelfs niet meer naar buiten”
PMN
Dany Verstraeten doet beangstigende onthulling: “Ik durfde zelfs niet meer naar buiten”
Foto: VTM

Vorige week dinsdag presenteerde Dany Verstraeten zijn laatste nieuws op VTM. Na 35 jaar trouwe dienst trekt hij de deur achter zich dicht.

Dany Verstraeten besloot om met pensioen te gaan. Al weet je nooit of er nog een aanbieding zijn pad zal kruisen.

In de ‘Achter De Schermen’ - podcast doet Dany een beangstigende onthulling. Zo was er wel een heel opdringerige aanbidster.

“In het begin van mijn carrière werd ik in de pers voorgesteld als de ideale schoonzoon”, weet Dany nog. “Er zal mij altijd iets beangstigend bijblijven.”

“Elke week kreeg ik een bos bloemen. Ik wist niet van wie die waren. Ik liet ze elke week in een vaas plaatsen aan de receptie.”
(Lees verder onder de foto)

Ik ben die dag extra lang aan mijn bureau blijven zitten. Mijn auto stond op de parking en ik durfde niet meer naar buiten

“Op een dag belde de receptie me. ‘De man van de vrouw die je elke week bloemen stuurt staat hier’”.

“Ze voegden er ook nog aan toe dat die kwaad was. Hij beweerde dat ik zijn vrouw gek maakte en zij konden het zich niet permitteren om mij wekelijks bloemen te sturen.”

“Ik heb aan de receptie vriendelijk gevraagd om die man te overtuigen dat ik daar niets mee te maken had. Daarna is het wel gestopt met bloemen te sturen.”

De schrik zat er wel goed in bij Dany. “Ik ben die dag extra lang aan mijn bureau gebleven.”

“Mijn auto stond buiten op de parking maar ik durfde niet naar buiten. Je weet nooit, hé. De man was blijkbaar toen wel afgedropen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.