Blind Getrouwd Die zagen we niet aankomen: Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ verrast iedereen met dit nieuws
PMN
Die zagen we niet aankomen: Jolien uit ‘Blind Getrouwd’ verrast iedereen met dit nieuws
Foto: VTM

Jolien De Neve (32) is vanavond weer te zien in ‘Blind Getrouwd’. Ze gaat met haar echtgenoot Brecht (32) op koppelweekend. Daar worden ze opgewacht door Ingeborg.

Jolien De Neve, bekend van 'Blind Getrouwd', is niet alleen stewardess, maar ook hostess. De jonge vrouw van 32 jaar combineert beide banen om rond te kunnen komen in een wereld waarin het leven steeds duurder wordt.

Jolien begon haar carrière als hostess op achttienjarige leeftijd en sindsdien is het een constante factor in haar leven gebleven. Ze heeft altijd genoten van het werken op beurzen, festivals en bedrijfsevenementen. Toen ze begon als stewardess, verschoof haar focus echter een beetje van het hostessenwerk. Maar vorig jaar heeft ze besloten om het weer intensiever op te pakken.

"Ik vlieg nu nog halftijds, wat betekent dat ik wekelijks ongeveer drie dagen van huis ben", legt Jolien uit in Het Laatste Nieuws. "Maar met de stijgende kosten van het leven is het voor iedereen moeilijk geworden en met een halftijdse baan kom je simpelweg niet rond."
(Lees verder onder de foto)

"Ik ben minder gaan werken als stewardess, maar ik moest dat natuurlijk wel op de een of andere manier compenseren." Daarom besloot Jolien om het werk als hostess weer halftijds op te pakken. "Dat was de beste manier om fulltime te blijven werken en toch meer tijd thuis door te brengen. Bovendien vind ik de afwisseling heel fijn, want ik ben echt geen persoon die geschikt is voor een 9-tot-5-baan op kantoor."

Het is bewonderenswaardig dat Jolien erin slaagt om haar passie voor hostessenwerk te behouden en deze te combineren met haar baan als stewardess. Het vraagt vast en zeker om een goede planning en organisatie.

Vanavond is Jolien weer te zien in 'Blind Getrouwd', waar ze samen met haar echtgenoot Brecht op koppelweekend gaat. Ze worden ontvangen door niemand minder dan Ingeborg.

Meer nieuws

Meer nieuws

.