Familie Dit hadden makers van ‘Familie’ niet zien aankomen bij Cyra Gwynth: “Overdonderd door wat ze mij zeiden”
PMN
Dit hadden makers van ‘Familie’ niet zien aankomen bij Cyra Gwynth: “Overdonderd door wat ze mij zeiden”
Foto: VTM

Cyra Gwynth speelt in 'Familie' de rol van Yoko. Ze is in een mum een heel geliefd personage geworden bij de fans. De actrice is wel overdonderd na wat ze de makers te horen kreeg.

Het jonge talent Cyra Gwynth heeft met haar rol als Yoko in de populaire Belgische soapserie 'Familie' een onverwachte populariteit verworven bij de fans. De actrice geeft toe dat ze overdonderd is na het horen van de reacties van de makers van de show. In een interview met Het Laatste Nieuws deelt ze haar gedachten en gevoelens over haar plotselinge succes.

"Door de vele reacties op social media vermoedde ik al wel een beetje dat Yoko een vrij populair karakter is, maar ik ben toch sprakeloos," aldus Cyra. Ze vertelt dat ze nooit had verwacht meer stemmen te halen dan andere geliefde personages zoals Lars en Raven, die al veel langer in de serie zijn.

"Ik vermoed dat Yoko vooral bij jongeren bewonderd wordt om haar directe aanpak. Ze neemt geen blad voor de mond en lijkt daardoor soms arrogant, onbeleefd en brutaal. Dat slaat wel aan en is in ‘Familie’ ook verfrissend, want geen enkel ander personage is zo."

Het feit dat Yoko zo geliefd is, overdondert me toch

Yoko is een stoere rebel in de serie, maar de kijkers hebben ook ontdekt dat ze een zacht en lief karakter heeft. Ze heeft zelfs succesvol geholpen bij het verzoenen van Cédric met zijn moeder Véronique. Yoko is betrokken bij veel verhaallijnen en lijkt daardoor overal aanwezig te zijn.

De makers van de serie zijn zelf ook verrast dat Yoko zo'n hit is. Volgens hen is het de eerste keer dat een nieuw personage zo snel door de kijkers wordt geaccepteerd. Zowel de producenten als de kijkers lijken dol te zijn op Yoko.

Cyra Gwynth is nog steeds overdonderd door haar populariteit. "Het feit dat Yoko zo geliefd is, overdondert me toch," zegt ze. De jonge actrice is dankbaar voor de steun en de reacties van de fans en hoopt dat ze met haar rol als Yoko kan blijven verrassen en entertainen.

Met haar charisma en acteertalent heeft Cyra Gwynth in korte tijd een onuitwisbare indruk achtergelaten bij de kijkers van 'Familie'. Haar karakter Yoko is zowel geliefd om haar brutale aanpak als haar zachte kant, en haar rol in de serie wordt alom geprezen. De toekomst ziet er rooskleurig uit voor deze talentvolle actrice en haar geliefde personage Yoko.

Meer nieuws

Meer nieuws

.