Emma doet Emile serieus schrikken in 'Blind Getrouwd': "Een shock"
LHX
Emma doet Emile serieus schrikken in 'Blind Getrouwd': "Een shock"
Foto: VTM

Hoewel Emma en Emile hard blijven proberen, loopt het tussen hen nog steeds wat stroef in 'Blind Getrouwd'. Van intimiteit is er tot nu toe weinig sprake.

In de aflevering van 'Blind Getrouwd' van deze week gaan Emma en Emile langs bij expert Filip Geelen. Die vraagt hen hoe het op fysiek vlak zit tussen hen.

Voorlopig is er nog weinig actie. Emile zou het wel zien zitten, maar Emma wil niets forceren en heeft liever dat het stap voor stap groeit. Ze is wat terughoudend, omdat ze het gevoel heeft dat Emile zich niet genoeg openstelt.

Emma probeert namelijk alles erg optimistisch te bekijken, terwijl Emile regelmatig laat vallen dat hun huwelijk binnenkort misschien wel eens gedaan zou kunnen zijn. "Ik geloof echt dat je als je iets veel zegt, je gedrag zich eraan aanpast", zegt ze. Ze vindt het dan ook vervelend dat Emile haar er voortdurend aan herinnert.

Voor Emile is het niet bepaald fijn om te horen. "Het kwam als een shock, want op dat moment wist ik dat niet", zegt hij. Zijn realisme heeft volgens hem wel een verklaring. "Door dingen die ik heb meegemaakt wil ik niet te optimistisch zijn voordat het goed gaat."

"Het stoort mij een beetje dat ik weer gelabeld word als realistisch en 'niet capabel voor liefde'. Het is niet de eerste keer dat ik dat hoor. Ik ben een enorme gevoelsmens en ik kan gerust iemand liefhebben."

Hij belooft aan Emma dat hij eraan zal werken. "Het klinkt alsof dat de enige reden is waarom je je niet kan openstellen. Ik zal eraan werken. Ik wist niet dat dat zo'n groot issue was", klinkt het.

Meer nieuws

Meer nieuws

.