Er is erg verrassend liefdesnieuws over Wim uit 'B&B Zoekt Lief'
COS
Er is erg verrassend liefdesnieuws over Wim uit 'B&B Zoekt Lief'
Foto: VTM

In het tweede seizoen van 'B&B Zoekt Lief' hielp An Lemmens B&B-uitbaters in het buitenland opnieuw bij het vinden van een partner. Dat was voor één koppel een succes.

'B&B Zoekt Lief' eindigde donderdag met drie koppel: Alicia & Niels, Frank & Elsje en Sandra & Tim. Na drie maanden besloten Frank en Elsje uit elkaar te gaan. Alicia en Niels bleven zeven maanden samen. Sandra en Tim zijn nog steeds gelukkig samen. Tim trekt volgende week een maand naar Side.

Drie B&B-uitbaters besloten aan het einde van het avontuur niemand te kiezen. Nele moest haar drie mannen teleurstellen in Brazilië en ook Mabel voelde uitsluitend een vriendschappelijke klik met haar vrijgezellen. Ze heeft nog steeds een goed contact met Hans, Marc en Wim.

Er nam nog een Wim deel aan het programma: B&B-uitbater Wim in Spanje. Hij baat bij Murcia de B&B Finca Guillermo uit. Nadat Kelly besloot zelf te vertrekken, bleven in de laatste week drie vrouwen over: Valerie, Carol en Kate. Wims keuzestress deed hem uiteindelijk niemand kiezen.

Wim hield dus geen vriendin over aan het programma, maar wel een paar goede vriendinnen. Nu blijkt dat Wim de liefde intussen wel gevonden heeft. Volgens een welingelichte lezer heeft Wim al enkele maanden een relatie met de Spaanse Judit. Veel geluk samen!

Meer nieuws

Meer nieuws

.