Fleur uit ‘Blind Getrouwd’ doet boekje open over haar huwelijk met Alexander: "Hebben we besproken"
LHX
Fleur uit ‘Blind Getrouwd’ doet boekje open over haar huwelijk met Alexander: "Hebben we besproken"
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' zit de sfeer tussen Fleur en Alexander helemaal goed. Toch zijn er kijkers die zich afvragen of de échte klik er wel is.

Fleur en Alexander nemen hun tijd. Ze zijn duidelijk graag bij elkaar, maar of er ook écht gevoelens zijn, dat zal de tijd moeten uitwijzen.

In een gesprek met haar vriendinnen vertelt Fleur hoe het juist zit. "Als je thuiskomt, gedragen jullie je dan als een koppel?", vragen die. "Ja", is Fleurs antwoord. Ze vertelt hen, onder heel wat gegiechel, dat zij en Alexander elkaar dan een kus op de mond geven.

Van méér is er voorlopig nog geen sprake. "Er is wel een fysieke aantrekking", vertelt Fleur. "Maar we hebben besproken dat het belangrijker is dat eerst de emotionele aantrekking groeit voordat de fysieke aantrekking groeit."

"Anders ga je misschien op de verkeerde basis een relatie aan", verklaart ze. "Stel dat het fysiek heel goed klikt en emotioneel is het er niet, dan zet je de foute stappen."

Haar vriendinnen zijn alvast best optimistisch. "Fleur is iemand die vroeger haar emoties een beetje afblokte", klinkt het bij hen. "Sinds ze in het avontuur gestapt is, praat ze heel open over haar gevoelens. Nu is ze heel rustig, ze zegt dat de basis er is en dat er heel veel potentieel in zit. Dat is heel fijn om te horen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.