Heel pijnlijk voor Niels uit 'B&B Zoekt Lief' nadat Alicia hem bedrogen heeft: "Toen ik dat zag, wist ik genoeg"
COS
Heel pijnlijk voor Niels uit 'B&B Zoekt Lief' nadat Alicia hem bedrogen heeft: "Toen ik dat zag, wist ik genoeg"
Foto: VTM

'B&B Zoekt Lief' sloot de zomer af met drie koppels. Maanden na de opnames zijn alleen Sandra en Tim nog gelukkig samen. Frank & Elsje en ook Alicia & Niels gingen uiteindelijk uit elkaar.

In Dag Allemaal geeft Alicia deze week toe wat er is gebeurd. Ze bekent dat ze Niels bedrogen heeft. Alicia vertelt dat zij en Niels uit elkaar waren gegroeid, omwille van de grote afstand. Toen heeft ze een korte relatie gehad met een andere man.

Niels was op datzelfde moment in België stappen aan het zetten om zijn appartement te verhuren. Hij was namelijk bereid om naar Portugal te verhuizen. "In totaal zijn we zeven maanden samen geweest, maar ik merkte eind april al dat het begon te verwateren", zegt hij.

"Ik stelde me vragen, maar de antwoorden die ik bij haar zocht, kreeg ik niet. 'Ik wil nog wel proberen', bleef ze herhalen. Ik had een vermoeden dat Alicia iemand anders had, maar het heeft een maand geduurd voor ze dat na lang aandringen heeft opgebiecht."

Verjaardagsverrassing

"Ik was in juni onaangekondigd naar Portugal gereisd voor haar verjaardag, maar toen ik haar blik zag, wist ik genoeg", zegt Niels in Dag Allemaal. "Dat is niet de blik die je wil krijgen na zo'n lange reis, als je iemand wil verrassen."

Wat Niels vooral jammer vindt is dat Alicia niet eerlijk is geweest. "Ze heeft me een maand in het ongewisse gelaten, ik was echt kwaad. Had ik geweten dat er iemand anders in het spel was, had ik het veel rapper los kunnen laten", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.