Blind Getrouwd Het is zover: “Fantastisch nieuws over Jolien en Brecht”
PMN
Het is zover: “Fantastisch nieuws over Jolien en Brecht”
Foto: VTM

Elke maandag is er bij VTM een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. De koppels wonen intussen ook samen. Het klikt heel goed tussen Jolien en Brecht.

Elke maandagavond kunnen de fans van het populaire televisieprogramma 'Blind Getrouwd' hun hart ophalen want dan wordt er weer een nieuwe aflevering uitgezonden op VTM.

Maar het is niet alleen de wekelijkse dosis spanning en sensatie die de kijkers enthousiast maakt, het zijn vooral de ontwikkelingen binnen de verschillende koppels die voor de nodige gespreksstof zorgen.

Een van de meest geliefde koppels in het programma is Jolien en Brecht. Sinds zij hun jawoord hebben gegeven, is het tussen hen alleen maar beter en beter gegaan.
(Lees verder onder de foto)

Het lijkt erop dat zij de ware liefde hebben gevonden in elkaars armen.

Ze zijn niet alleen vertrouwd geraakt met elkaar, maar hebben zelfs intieme momenten met elkaar beleefd. De vonken lijken er dan ook vanaf te spatten.

JE ZIET ZO DAT JOLIEN EN BRECHT VERLIEFD ZIJN

Het is niet verwonderlijk dat de fans van 'Blind Getrouwd' door het dolle heen zijn met dit nieuws. "Je ziet zo dat die twee verliefd zijn", klinkt het in koor.

"Dat is fantastisch nieuws. Hopelijk blijven ze ook na het programma samen."

We kunnen alleen maar afwachten en hopen dat Jolien en Brecht de liefde vinden die ze zoeken en dat ze samen een gelukkige toekomst tegemoet gaan.

Tot die tijd zullen de fans van 'Blind Getrouwd' blijven genieten van de wekelijkse afleveringen en hopen op een romantisch en succesvol vervolg voor dit liefdevolle koppel.

Meer nieuws

Meer nieuws

.