Het is zover: Koen Wauters verbaast iedereen met dit grote nieuws
PMN
Het is zover: Koen Wauters verbaast iedereen met dit grote nieuws
Foto: VTM

Koen Wauters heeft iedereen weten te verrassen. Hij maakte groot nieuws bekend. Koen deed dat Instagram.

Koen Wauters heeft voor een grote verrassing gezorgd door aan te kondigen dat hij zal deelnemen aan de Dakar Rally van 2024. Dit nieuws deelde hij Instagram, waar hij iedereen op de hoogte stelde van zijn nieuwe avontuur.

In een videoboodschap vertelde Wauters enthousiast over zijn deelname aan de Africa ECO Race, die op 1 januari 2024 van start zal gaan. De race begint in Monaco en vervolgens zal het team per boot naar Noord-Marokko reizen.

Van daaruit zullen ze door Marokko, Mauritanië en Senegal rijden om uiteindelijk bij Lac Rose aan te komen. 

Koen kijkt er enorm naar uit. "Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ik heb er al lang niet meer gereden, en toch is de Dakarist in mij niet dood. Integendeel, it’s alive and kicking. Al onze avonturen kan je volgen op @feryndakarsport en ik hoop natuurlijk dat jullie ons volgen."

De aankondiging van Koen Wauters zijn deelname aan de Dakar Rally heeft veel mensen verrast en enthousiast gemaakt. Het belooft een spannende en uitdagende ervaring te worden voor Wauters en zijn team en de fans kunnen niet wachten om te zien hoe hij het ervan afbrengt in deze beruchte woestijnrally.

Meer nieuws

Meer nieuws

.