'Huis Gemaakt'-interieurarchitect Bart Appeltans moet zijn fans teleurstellen
LHX
'Huis Gemaakt'-interieurarchitect Bart Appeltans moet zijn fans teleurstellen
Foto: Instagram@bart.appeltans

Interieurarchitect Bart Appeltans werd bekend door zijn werk bij 'Blind Gekocht'. Hij is echter overgestapt van Play4 naar VTM en is sinds dit jaar jurylid in 'Huis Gemaakt'.

Samen met makelaar Béa Vandendael vergezelt Bart Appeltans Cerina Marchetta in de jury van 'Huis Gemaakt'. Het afscheid van 'Blind Gekocht' was niet makkelijk, maar hij besloot in te gaan op het aanbod van VTM omdat hij er een goed gevoel bij had.

Enkele jaren geleden was Bart nog onbekend, maar inmiddels is hij niet meer van het scherm weg te slaan. Zo is hij momenteel ook te zien in 'De Verraders'. "Ik hoop dat mensen me niet beu geraken", lacht hij in een gesprek met Flair. 

Hij had nooit gedacht dat hij zo populair zou worden en wordt nog elke dag verrast door de vele berichtjes die hij krijgt. Dat zijn voorlopig gelukkig enkel leuke berichten; hij blijft gespaard van online bagger en negativiteit.

Er zijn ontzettend veel mensen  die hem berichtjes sturen, maar helaas heeft hij niet de tijd om erop in te gaan. "Ik kan ze onmogelijk allemaal lezen, laat staan beantwoorden", zegt hij. 

Sommige fans gaan wel héél ver: zij sturen hem foto's van hun interieur door met de vraag om zijn mening te geven. "Maar dat lukt natuurlijk niet, want dat zou een fulltime job zijn", klinkt het. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.