Blind Getrouwd Iedereen zegt hetzelfde nadat Mathieu in ‘Blind Getrouwd’ een einde maakte aan zijn huwelijk met Isabelle
PMN
Iedereen zegt hetzelfde nadat Mathieu in ‘Blind Getrouwd’ een einde maakte aan zijn huwelijk met Isabelle
Foto: VTM

Het was maandagavond drama in ‘Blind Getrouwd’. Nog voor het beslissingsmoment liet Mathieu aan zijn echtgenote Isabelle weten dat hij de stekker uit hun huwelijk trekt. Isabelle kon haar tranen niet meer bedwingen.

Op maandagavond beleefden kijkers van 'Blind Getrouwd' een ware dramatische wending.

Net voor het beslissingsmoment trok Mathieu de stekker uit zijn huwelijk met echtgenote Isabelle, wat haar tot tranen toe bewoog.

Mathieu verduidelijkte dat hij op zoek is naar een dieper gevoel en verlangt naar meer dan wat er tussen hen is. 
(Lees verder onder de foto)

"Ik zoek meer dan dit", legt hij uit. "Er moet meer zijn dan dit."

"Als je aan het daten bent, heb je dat toch ook met personen? Dat je steeds meer plannen wilt maken, steeds verder wilt gaan? Dat wil ik nu ook hebben...”

Het besluit van Mathieu heeft veel reacties teweeggebracht, waarbij veel fans zich uitspreken over zijn handelen. Velen zijn van mening dat hij Isabelle te weinig kansen heeft gegeven. 

"Hij heeft Isabelle ook niet veel kansen gegeven. Het is ook duidelijk dat Mathieu niet van de makkelijkste is."

"Isabelle was altijd vrolijk en spontaan. Ze heeft haar best gedaan maar het kwam jammer genoeg maar van één kant."
(Lees verder onder de foto)

De afwijzing van Mathieu heeft ongetwijfeld een diepe indruk achtergelaten bij Isabelle. Het is nooit gemakkelijk om geconfronteerd te worden met het einde van een relatie, vooral als je samen deelneemt aan een experiment als 'Blind Getrouwd'.

Toch heeft Isabelle laten zien dat ze ondanks haar verdriet veerkrachtig is en dat ze haar best heeft gedaan om deze relatie te doen slagen.

In de tussentijd worden kijkers van 'Blind Getrouwd' geboeid door de volgende afleveringen, waarin andere koppels hun liefdesavontuur voortzetten.

Vanaf volgende week moeten ook zij gaan beslissen of ze door willen gaan met hun huwelijk of niet.

Meer nieuws

Meer nieuws

.