Imke Courtois wil nog iets opvallends kwijt na 'De Verraders': "Zou dat verschrikkelijk vinden"
LHX
Imke Courtois wil nog iets opvallends kwijt na 'De Verraders': "Zou dat verschrikkelijk vinden"
Foto: Eén

In de aflevering van zondagavond moesten er twee mensen vertrekken in 'De Verraders'. Imke Courtois werd vermoord door de verraders, Céline Van Ouytsel werd naar huis gestemd.

Het lijkt erop dat de verraders goed bezig zijn: alweer moesten twee bondgenoten het spel verlaten. Nu is ook Imke Courtois, die van in het begin niet op haar mondje gevallen was en er honder procent voor ging, uitgeschakeld.

In een gesprek met Flair geeft ze toe dat ze wel even getwijfeld heeft om mee te doen aan 'De Verraders'. Uiteindelijk werd ze zo aangetrokken door het sociale experiment en het psychologische spel dat ze besloot om ervoor te gaan.

Ze wilde wel absoluut geen verrader zijn. "Ik zou dat verschrikkelijk vinden", zegt ze. "Als ik verrader was, zou ik hopen dat ze mij aan de eerste ronde tafel al zouden verbannen."

De uitdaging die haar helemaal lag was het speuren en op zoek gaan naar wie er liegt. Aangezien ze zelf een erg non-verbaal persoon is, wist ze al meteen dat dat haar beter zou liggen dan de rol van verrader.

"Ik zou waarschijnlijk door de mand vallen door mijn gedragsveranderingen. Ik hou van groepen, dat is ook zo binnen het voetbal. Als ik dan opeens zou stilvallen, is dat wel opvallend."

Meer nieuws

Meer nieuws

.