Blind Getrouwd Is dat even wennen! Mathieu uit ‘Blind Getrouwd’ stelt ons zijn verrassende nieuwe look voor
PMN
Is dat even wennen! Mathieu uit ‘Blind Getrouwd’ stelt ons zijn verrassende nieuwe look voor
Foto: VTM

Mathieu zien we elke maandag in het nieuwe seizoen van 'Blind Getrouwd'. Hij is getrouwd met Isabelle. Tussen hen loopt het nog niet zo vlot momenteel.

Op maandagavond zullen fans van het populaire televisieprogramma 'Blind Getrouwd' weer op het puntje van hun stoel zitten. Er staat namelijk een nieuwe aflevering op het programma waarin de koppels gezamenlijk op koppelsweekend gaan. Na het trouwfeest, de huwelijksreis en een periode in hun huiselijke cocon, is het nu tijd voor een beetje avontuur voor de deelnemers.

In deze aflevering zullen de 'Blind Getrouwd'-koppels samen op tweedaagse gaan. Om op hun bestemming te komen, worden ze geconfronteerd met een hele uitdaging. Digitale navigatie is uit den boze en de koppels moeten vertrouwen op een ouderwetse landkaart om de weg te vinden.

Dit blijkt voor sommige koppels makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl de ene moeiteloos de weg vindt, blijkt het voor de andere een ware uitdaging te zijn.
(Lees verder onder de foto)

"De koppels hebben een intense periode achter de rug, de adrenaline is ondertussen gezakt en ze staan nu weer met beide voeten op de grond. Dit is een goed moment om even in te checken bij hen", aldus relatietherapeute Sarah Hertens over het koppelsweekend.

Naast de spannende uitdagingen tijdens het koppelsweekend, zorgt Matthieu ook nog voor een verrassing van formaat. Hij komt namelijk thuis met... een oorbel. De reactie van zijn vrouw Isabelle op deze onverwachte verrassing blijft nog maar de vraag. Zal ze enthousiast zijn, of juist minder blij met Matthieu's cadeau?

Voor fans van 'Blind Getrouwd' belooft deze aflevering weer een weergaloos spektakel te worden. De mix van spanning, avontuur en onvoorziene situaties zorgt ervoor dat niemand wil missen wat er zal gebeuren.

Het koppelsweekend biedt niet alleen de kandidaten de kans om elkaar beter te leren kennen, maar ook de kijkers thuis worden meegenomen op een emotionele rollercoaster.

Bekijk de nieuwe look van Mathieu

Meer nieuws

Meer nieuws

.