Blind Getrouwd Is er al een andere vrouw in het leven van Alexander uit 'Blind Getrouwd'? Fleur doet opvallende onthulling
COS
Is er al een andere vrouw in het leven van Alexander uit 'Blind Getrouwd'? Fleur doet opvallende onthulling
Foto: VTM

Het achtste seizoen van 'Blind Getrouwd' oogt alvast veelbelovend. De vier koppels konden het meteen goed met elkaar vinden.

Het avontuur van de koppels kan nu echt beginnen. Emma & Emile, Fleur & Alexander, Isabelle & Mathieu en Jolien & Brecht zijn afgelopen maandag op huwelijksreis vertrokken. Op het Griekse eiland Rhodos zullen ze elkaar beter leren kennen.

Fleur en Alexander wagen zich elk aan een eerste keer: Alexander kruipt voor het eerst een paard op, voor een heerlijk ritje aan de Egeïsche Zee, en Fleur stemt ermee in om te gaan rotsklimmen. Een serieuze beproeving voor haar, gezien haar hoogtevrees.

Maar ook voor Alexander wordt het een test. Slaagt hij erin zijn echtgenote te ondersteunen? Voor Alexander verliep het 'Blind Getrouwd'-avontuur nog niet helemaal van een leien dakje. Zo scheurde hij zijn broek na de ceremonie.

Toen een van Alexanders vrienden hem kwam vertellen dat hij geselecteerd was voor 'Blind Getrouwd', verliep dat ook een stuk minder 'vlekkeloos' dan bij de andere kandidaten. Aan de parlofoon klonk opeens een vrouwenstem. Alexander kwam vervolgens helemaal verwilderd naar beneden gelopen. 

"Dat is te verklaren", zegt Fleur in Dag Allemaal. "Alexander woont met acht anderen in een huis. Onder wie die vrouw dus. En hij had gemorst tijdens het eten, dus hij moest een andere trui aantrekken. Meer was er echt niet aan de hand", besluit Fleur.

Meer nieuws

Meer nieuws

.