Blind Getrouwd Isabelle fronst wenkbrauwen over Matthieu: “Raar van hem”
PMN
Isabelle fronst wenkbrauwen over Matthieu: “Raar van hem”
Foto: VTM

Matthieu is door de experten van ‘Blind Getrouwd’ gekoppeld aan Isabelle. Als we hen zien dan wordt er altijd veel gelachen. Al begint dat verschillende kijkers wel te storen.

Matthieu en Isabelle hebben kijkers van 'Blind Getrouwd' vermaakt met hun luchtige grappen en vrolijke interacties. Sommige kijkers zijn hun constante gelach irritant gaan vinden.

In de aankomende aflevering die maandag wordt uitgezonden zal het koppel elkaar geruststellen dat ze goed bezig zijn. 

Matthieu verrast zijn vrouw met een vreemd compliment dat haar verward achterlaat.
(Lees verder onder de foto)

Hij zegt tegen haar: "Ik ben niet langer verbaasd als ik jou zie, maar dat is niet negatief bedoeld. Ik was verbaasd dat zo'n mooie vrouw voor me stond. Nu sta je alleen maar voor me."

Hoewel Matthieu het als een compliment bedoelt, vindt Isabelle het nogal vreemd.
(Lees verder onder de foto)

In de aflevering van maandag zal 'Blind Getrouwd' veranderen in 'Blind Vertrouwen', waarbij de koppels aan een avontuur van vertrouwen beginnen.

Elk koppel arriveert op een locatie in hun eigen Volkswagenbusje en geblinddoekt moeten ze een vertrouwenopbouwend parcours navigeren, begeleid door hun partner.

Aan het einde van het parcours worden ze verrast met een grote trouwfoto ter ere van hun éénmaands jubileum.

Het expertpanel, bestaande uit Sarah Hertens, Wim Slabbinck en Filip Geelen, zal terugblikken op de voortgang van de koppels gedurende de afgelopen vier weken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.