Blind Getrouwd Isabelle heeft niet mis te verstane boodschap voor Matthieu
LHX
Isabelle heeft niet mis te verstane boodschap voor Matthieu
Foto: VTM

In 'Blind Getrouwd' komt het beslissingsmoment wel héél dichtbij. Binnen enkele dagen moeten de koppels beslissen of ze getrouwd blijven.

In de aflevering van 'Blind Getrouwd' van maandag 13 november organiseren de koppels nog een laatste date voor elkaar. Zo gaan Jolien en Brecht wakeboarden, gevolgd door een vespatocht en een picknick.

"Dat is de date die ik Jolien had voorgesteld in het fotoboek dat ik haar cadeau deed in het begin van ons avontuur. Ik dacht dat het onze eerste date zou zijn, maar het werd onze laatste", zegt Brecht.

(Lees verder onder de foto.)

Jolien en Brecht
VTM

Fleur en Alexander maken zich allebei wat zorgen over de laatste loodjes. "We hebben allebei een slapeloze nacht gehad omdat je bezig bent met dat belissingsmoment", klinkt het bij hen. Gelukkig hebben ze de perfecte date geregeld om wat stoom af te laten: ze slaan alles kort en klein in een Rage Room.

Emma en Emile volgen samen een tangoles. Emma hoopt dat die het vuur tussen hen wat aanwakkert. 

(Lees verder onder de foto.)

Emma en Emile
VTM

Mathieu en Isabelle, tot slot, gaan glampen in Marche-en-Famenne. Isabelle doet haar best om de weg te vinden in het bos, maar Mathieu vertrouwt het niet helemaal. "Als je kunt vertrouwen op VTM om een vrouw te vinden, kan je mij nu toch ook vertrouwen om de weg te zoeken, hé", zegt Isabelle hem. Die zit!

Na de dates pakken de vier koppels hun spullen en gaan ze drie dagen alleen wonen. Zo kunnen ze in alle rust hun keuze maken. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.