Jacques Vermeire heeft groot nieuws over toekomst van zijn kinderen Maxime en Julie na kritiek op 'De Vermeires'
COS
Jacques Vermeire heeft groot nieuws over toekomst van zijn kinderen Maxime en Julie na kritiek op 'De Vermeires'
Foto: VTM

Eerder dit jaar was er op VTM het gloednieuwe 'De Vermeires'. De realityreeks rond Jacques Vermeire en zijn gezin stopte er al na één seizoen mee.

Hoewel 'De Vermeires' een goede start kende, haakten er naarmate de reeks vorderde steeds meer kijkers af. Er kwam ook heel wat kritiek op sociale media. Op Jacques Vermeire zelf, maar ook op zijn kinderen Maxime en Julie Vermeire.

Het heeft Jacques geen deugd gedaan om de kritiek te lezen. Jacques stemde toe voor de reeks om zijn kinderen een duwtje in de rug te geven, maar trok er zelf de stekker uit. "Iedereen mag kritiek geven op mij. Maar de manier waarop...", zegt Jacques in Dag Allemaal.

Voor Maxime Vermeire had 'De Vermeires' zijn start in de media kunnen betekenen, maar dat was niet het geval. Hij werkt intussen voor een traiteur in de buurt. "In de keuken, hij doet dat graag. Maxime is een sobere jongen, hij heeft absoluut geen dikke nek en blijft liever op de achtergrond", zegt Jacques.

"De media da's eigenlijk niets voor hem. Heel anders dan Julie. Die zou in de zaal werken, niet in de keuken", lacht Jacques. Over Julie heeft Jacques ook heel fijn nieuws. "Ze zit in opnamen voor een nieuw programma, maar daar mag ik niet over zeggen. Dat is pas voor het voorjaar of zo", zegt hij.

Julie is nog steeds veel aan de slag als influencer. "Maar neem het van mij aan, haar mediacarrière is zeker niet voorbij. Julie en Maxime blijven goed bezig. Als vader is dat tenslotte je grootste bekommernis, dat je kinderen gelukkig zijn en dat ze het goed doen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.