Jens Dendoncker deelt emotionele boodschap: Hij wil iets belangrijks kwijt
LHX
Jens Dendoncker deelt emotionele boodschap: Hij wil iets belangrijks kwijt
Foto: Photo News

Jens Dendoncker is niet alleen presentator en comedian, maar ook schrijver. Op 21 oktober kwam zijn eerste boek uit, 'Ik mag er niet aan denken'.

Anderhalf jaar lang heeft Jens Dendoncker geschreven aan 'Ik mag er niet aan denken'. In het boek deelt hij de hoogte- en laagtepunten van zijn leven. Hij is daarbij bijzonder openhartig over onder meer zijn epilepsie en zijn depressie.

"Wat zegt je sterrenbeeld nu eigenlijk echt over je? Wat is de beste manier om aan pensioensparen te doen? Wat zijn de absolute hotspots in Marbella? Allemaal vragen waarop je in mijn boek het antwoord niet zal vinden, want het gaat gewoon over mezelf", prijst hij zijn boek aan op Instagram.

Inmiddels ligt 'Ik mag er niet aan denken' al bijna twee weken in de boekenwinkel, en heeft Jens al heel wat reacties gekregen van lezers. Die zijn bijzonder enthousiast. "Grappig, slim, kwetsbaar en schoon", wordt het boek onder andere genoemd.

Het betekent ontzettend veel voor Jens. In zijn Instagramverhaal deelt hij een emotionele boodschap.

"Ik wil niet al te sentimenteel doen, maar ik ben best overweldigd door alle reacties op het boek", schrijft hij. "Dat jullie iets lijken te hebben aan zo'n persoonlijk verhaal, dat is het mooiste compliment dat je me kon maken! Merci!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.