Jolien uit 'Blind Getrouwd' meteen met de mond vol tanden door Brecht op huwelijksreis
COS
Jolien uit 'Blind Getrouwd' meteen met de mond vol tanden door Brecht op huwelijksreis
Foto: VTM

In de vierde aflevering van 'Blind Getrouwd' op maandag 25 september vertrekken de vier koppels op huwelijksreis naar het Griekse eiland Rhodos. De ideale plek voor de eerste openhartige gesprekken.

Tussen Brecht en Jolien, het eerste koppel dat we in het huwelijksbootje zagen stappen, lijkt het alvast heel goed te klikken. Voor Brecht is de huwelijksreis absoluut geen straf. "Dit is een van de mooiste momenten van mijn leven, heb ik de indruk", vertelt hij op de eerste avond aan Jolien.

"Al die dingen die ik nu allemaal meemaak, heb ik nog niet eerder meegemaakt. Dat zijn endorfines in mij die loskomen, ik kan daar niet meer tegen… Ik kan niet meer stoppen met lachen", zegt hij. Het kersverse koppel heeft het meteen al over kinderen.

Dat was het meest fantastische nieuws dat je kan krijgen, maar dan denk je wel even: mijn jonge zusje heeft me hier al ingehaald.

"Ik heb altijd gezegd: 'Als ik aan kinderen begin, wil ik een stabiele situatie met een stabiel persoon.' Je wil dat kind een goeie toekomst kunnen geven", vertelt Brecht. "Dat is lang een stress geweest bij mij. Ik ben 32 en je ziet iedereen rondom je met kinderen. Je wil dan een relatie, maar je hebt dat dan niet."

"Ik had het idee al wat laten varen eigenlijk", geeft Brecht toe aan zijn vrouw. "Ik maakte mezelf daar ook wat ziek in. Je focust je daar zodanig op. Ik krijg dan het nieuws van mijn zus dat ze zwanger was. Dat was het meest fantastische nieuws dat je kan krijgen, maar dan denk je wel even: mijn jonge zusje heeft me hier al ingehaald."

"Stel dat dat nu goed gaat en dat blijft duren tussen ons, we hebben een stabiele situatie. Daarmee wil ik zeggen: we wonen samen en zijn gelukkig samen, dan kan dat rap gaan", bedenkt Brecht zich. "Da's echt heaven, praise the lord. Iemand die niet bang is om te praten over 'ik wil kinderen'. Dat is zo'n unicum bij mij", zegt Jolien opgelucht.

Ze lopen gillend weg

"Als je dat op een normale eerste date doet, over de kinderwens praten, ze lopen gillend weg, maar echt gillend weg", zegt Jolien aan de camera. "Het voelde langs een kant ook veilig om dat in deze setting te doen, omdat dat bij mij hoog op mijn lijstje stond. Een no go is als hij geen kinderwens heeft."

"Zij wil kindjes, ik wil kindjes. Ik ben 32 jaar, ik ben ze nog altijd niet tegengekomen. Hopelijk nu wel. Ik ben er niet 100 maar 200 procent klaar voor om mij te settelen met iemand en om mijn leven op te bouwen", aldus Brecht. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.