Kijkers van 'Huis Gemaakt' verontwaardigd over beslissing jury: "Kijk niet meer"
LHX
Kijkers van 'Huis Gemaakt' verontwaardigd over beslissing jury: "Kijk niet meer"
Foto: VTM

In 'Huis Gemaakt' hebben de zes koppels hun slaapkamer gepresenteerd aan de jury. In elk huis viel vervolgens één koppel af.

Met hun mooi afgewerkte slaapkamer konden Ana en Enis niet alleen de jury, maar ook de kijkers van 'Huis Gemaakt' bekoren. "Topkoppel", reageren die op sociale media. "Ana en Enis mogen het huis winnen!"

In Hasselt, daarentegen, zet de keuze van de jury heel wat kwaad bloed. "Jammer voor Herbert en Cynthia, jullie hadden het verdiend. Een dressing die niet af is, is nog snel geplaatst. Muren opnieuw bepleisteren en schuren is een heel ander verhaal", wordt er geschreven. "De jury heeft echt gefaald!

(Lees verder onder de post.)

"Het is hetzelfde als vorig jaar: de echt goeie werkers worden opzijgeschoven voor het dramakoppel", klinkt het ook. "Eruit voor een maatkast, terwijl de afwerking van het andere koppel op niks trok. Net zoals vorig jaar moet de enige met 'bouwverstand' eruit. Triestige jury."

"Ik vind het opmerkelijk dat de jury in Antwerpen het verschil qua grootte van de kamers aankaart, maar in Hasselt, waar de verloren kamer toch duidelijk een betere afwerking had, niet..." "Ik volg de jury helemaal niet en kijk dan ook niet meer naar het vervolg."

Meer nieuws

Meer nieuws

.