Koppel in ‘Huis Gemaakt’ haalt scherp uit naar jurylid Bea
PMN
Koppel in ‘Huis Gemaakt’ haalt scherp uit naar jurylid Bea
Foto: VTM

In ‘Huis Gemaakt’ zijn er nog drie overgebleven koppels. Je kan het programma bekijken op VTM. Eén koppels is geschrokken van Bea.

'Huis Gemaakt' is in volle gang en er zijn nog drie koppels over die kans maken op het winnen van een gratis huis. Het programma is te zien op VTM en heeft al heel wat kijkers aan de buis gekluisterd. 

De drie overgebleven koppels zijn Bavo & Kayleigh in Hasselt, Anouk & Martin in Aalst, en Ana & Enis in Antwerpen. Deze stellen strijden nu tegen elkaar in verschillende panden om de hoofdprijs. 

De nieuwe fase van de wedstrijd draait om de woonkamer, waar gezelligheid en stijl samenkomen tot het kloppende hart van het huis.
(Lees verder onder de foto)

Huis Gemaakt - Anouk - Martin
VTM

De koppels hebben slechts drie weekends de tijd om alles klaar te krijgen. Een enorme uitdaging, maar met veel passie en inzet gaan ze ervoor.

In Aalst, bij Anouk en Martin, krijgen ze bezoek van Bart en Bea. Het koppel is echter geschrokken van de opmerkingen van Bea.

Haar commentaar heeft hen nog steeds beziggehouden. "We wisten dat het niet perfect was, maar we waren wel trots. Bea is een strenge dame."
(Lees verder onder de foto)

Gelukkig waren ze blij met de positieve reacties op hun ombre-wall van jurylid Bart. Ook hun gedurfde kleurkeuze in de woonkamer valt in de smaak.

Maar de echte eyecatcher wordt het speciale onderkomen voor hun fretten. Ze hebben een vintage kast gekocht die ze willen ombouwen tot een paleisje voor hun huisdieren.

Martin grapt: "Hoe mooi zou dat zijn: wij een nieuw huis en zij een nieuw huis."

Morgen is er weer een nieuwe aflevering van 'Huis Gemaakt' te zien, waarin de kijkers kunnen zien hoe de koppels zich staande houden in deze spannende fase van de wedstrijd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.