Mabel heeft fantastische reactie klaar nadat ze de liefde niet vond in 'B&B Zoekt Lief'
COS
Mabel heeft fantastische reactie klaar nadat ze de liefde niet vond in 'B&B Zoekt Lief'
Foto: VTM

An Lemmens ging voor het tweede jaar op rij op zoek naar een partner voor landgenoten met een B&B in het buitenland. 'B&B Zoekt Lief' kende deze week een ontknoping.

'B&B Zoekt Lief' leverde drie koppels op. Frank en Elsje gingen na drie maanden uit elkaar omwille van de afstand. Alicia en Niels besloten er na zeven maanden een punt achter te zetten. Alleen Sandra, die een B&B heeft in Turkije, is nog steeds samen met Tim. Hij vertrekt volgende week voor één maand naar Side.

Voor Nele, Wim en Mabel eindigde het 'B&B Zoekt Lief'-avontuur zonder een liefdespartner. Ze hielden wel mooie vriendschappen over aan het programma. Zo heeft Mabel nog steeds sms-contact met Hans, Wim en Marc. Ze benadrukt wel dat er niet meer dan vriendschap inzit met de drie heren.

Mabel is nog steeds vrijgezel. Op haar Facebookpagina deelt ze een grappige boodschap nadat 'B&B Zoekt Lief' haar geen partner opleverde. "Je hoeft me niet in te schrijven voor 'Blind Getrouwd'", klinkt het bij de B&B-uitbaatster. "Allee nu, waarom niet? Het was nog zo tof", lacht Alicia. "Jij kan je terug inschrijven, Alicia", reageert Mabel. "Nee bedankt, ik heb m'n portie gehad", zegt ze.

Mabels vrienden laten erg fijne reacties achter onder de foto. Ook 'B&B Zoekt Lief'-kijkers hadden doorheen het avontuur mooie woorden voor haar. "Mabel is een heel lieve, verstandige vrouw", klinkt het. "Ik vind Mabel een heel lieve zachter persoon", lezen we nog. "Een lieve vrouw die een goede oprechte man verdient." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.