Mathias Coppens moet iets van het hart over Bart Kaëll: "Verbazingwekkend"
LHX
Mathias Coppens moet iets van het hart over Bart Kaëll: "Verbazingwekkend"
Foto: Eén

'The Big Bang' is de nieuwe creatie van Staf en Mathias Coppens. Telkens nemen BV-duo's het tegen elkaar op in een spannende strijd.

Elke aflevering van 'The Big Bang' voeren drie BV-duo's een race tagen de klok. Ze trotseren groots opgezette spellen vol obstakels en plagerijen met één belangrijk doel: balonnen ploffen. 

Mathias Coppens valt het op dat de bekende Vlamingen die deelnemen zich telkens weer volledig smijten. "Je zou denken dat ze op hun hoede zijn, maar niets is minder waar", zegt hij tegen Primo. "Aanvankelijk is er misschien nog wat koudwatervrees, maar eenmaal het startschot gegeven is, komt die winnaarsmentaliteit sowieso bovendrijven."

De BV die hem het meest verbaasd heeft, is zanger Bart Kaëll. Die ontpopte zich, in duo met Ann Elsen, tot een heus competitiebeest.

"Hoewel Bart 63 is, viel het op dat hij op zijn leeftijd niet moet onderdoen voor de jonge garde", vertelt Mathias vol bewondering. "Hij klom muren op, viel van trappen, maar stond telkens weer op en stortte zich vol energie in de strijd. Ik vond het verbazingwekkend mooi om te zien.

Mathias volgde de prestatie van Bart met argusogen en kon zijn ogen amper geloven. "Ik kon niets anders concluderen dat de man van Luc Appermont een mix is van Rambo, Tarzan én een charmezanger", lacht hij. 

Meer nieuws

Meer nieuws

.