Blind Getrouwd “Matthieu heeft zijn besluit al genomen over huwelijk met Isabelle in Blind Getrouwd”
PMN
“Matthieu heeft zijn besluit al genomen over huwelijk met Isabelle in Blind Getrouwd”
Foto: VTM

Zo stilaan gaan de koppels een keuze moeten maken in ‘Blind Getrouwd’. Gaan ze nog verder met hun huwelijk of gaan ze scheiden? Een keuze die ook Isabelle en Matthieu moeten maken.

In 'Blind Getrouwd' worden koppels aan elkaar gekoppeld zonder dat ze elkaar vooraf hebben ontmoet. Na een periode van samenwonen moeten ze beslissen of ze met elkaar willen doorgaan of niet.

Deze moeilijke keuze staat ook Isabelle en Matthieu te wachten, en de fans van het programma zijn er zeker van dat hun huwelijk niet stand zal houden.
(Lees verder onder de foto)

Op sociale media wordt er druk gediscussieerd over het lot van dit koppel. "Zij blijven niet samen', klinkt het.

"Je merkt heel goed dat Matthieu geen gevoelens voor haar heeft. Hij heeft zijn besluit al genomen en wil niet verder."

"Zij hangt ook voortdurend rond hem, maar er zijn nu éénmaal mensen die dit niet zo graag hebben."

Hoewel de fans hun conclusies hebben getrokken, blijft het afwachten wat de uiteindelijke beslissing van Isabelle en Matthieu zal zijn.
(Lees verder onder de foto)

Het is belangrijk te onthouden dat televisieprogramma's een ingekorte weergave zijn van de realiteit en dat er altijd veel meer speelt achter de schermen.

Het is mogelijk dat Isabelle en Matthieu tijdens hun tijd samen dieper zijn ingegaan op hun gevoelens en uitdagingen in hun huwelijk.

Misschien hebben ze manieren gevonden om hun twijfels en verschillen te overwinnen en zijn ze tot de conclusie gekomen dat ze samen willen blijven.

Of misschien hebben ze inderdaad besloten dat hun relatie niet werkt en hebben ze respectvol besloten om te scheiden. We weten het over twee weken.

Meer nieuws

Meer nieuws

.