Moeder Jens Dendoncker maakt zich grote zorgen om haar zoon: Dit is er aan de hand
COS
Moeder Jens Dendoncker maakt zich grote zorgen om haar zoon: Dit is er aan de hand
Foto: VTM

Jens Dendoncker zal komend najaar niet vaak op televisie te zien zijn. Hij stelde de najaarsprogrammatie wel voor aan het VTM-publiek in 'Daar doen we het voor'.

Jens Dendoncker zal in 2024 te zien zijn in nieuwe seizoenen van 'The Masked Singer' en 'Wie Zoekt Die Wint'. Dit najaar legt Jens zich vooral weer toe op zijn werk als comedian. Met Henk Rijckaert gaat Jens op de baan voor 'Rijck & Doncker' en begin 2024 is er ook Jens' tweede solo-voorstelling 'Het zou grappig zijn als het niet zo triestig was'.

Wat veel fans het afgelopen jaar is opgevallen bij Jens, is dat hij een stuk strakker staat. ""Afvallen was geen doel, maar ik ben wel gezonder gaan leven", vertelde Jens vorige zomer in Dag Allemaal. "Mensen blijven mij zeggen dat ik veel vermagerd ben. Maar dat is dus niet waar, ik ben totaal niet afgevallen", klonk het eind 2022 in Het Nieuwsblad. 

Jens steekt nu op Instagram de draak met de opmerkingen op zijn gewicht. "Hoipiepeloi, de laatste tijd komen mensen heel de tijd naar mij om te zeggen: 'Jens, je ziet er zo goed uit. Je bent zoveel vermagerd. Hoe doe je het toch allemaal?' Awel, ik ben gestopt met vunzigheid te fretten", zegt Jens in een filmpje.

(Lees verder onder het filmpje.)

Vervolgens begint hij een heleboel dingen te eten. "Wafeltjes? Je moet dat niet doen", zegt hij met de mond vol. "Van die snoepjes? Da's vergif, hè", zegt hij terwijl hij er eentje in z'n mond stopt. "Weet je wat er ook smerig is? Pita met looksaus", klinkt het voor hij een paar happen neemt. Druiven mogen wel, maar die spuwt hij uit.

Het filmpje lokt niet alleen veel reacties uit op Instagram, maar ook in de familie-WhatsApp. "Jens, heb net je filmpje gezien op Instagram: 't is leutig, maar ik maak me wel zorgen over je gezondheid", zegt de mama van Jens, die in een deuk ligt. "Ik meen het wel, Jens", reageert zijn mama. "Dat is niet echt hè mama! Het is een filmpstje", zegt Jens. "Filmpstje! Je weet goed genoeg wat ik bedoel... En dat zet je nu ook nog op Instagram."

Conversatie tussen Jens Dendoncker en zijn mama
Instagram @jensdendoncker

Meer nieuws

Meer nieuws

.