Blind Getrouwd Net voor finale ‘Blind Getrouwd’ duiken er plots twijfels op bij Brecht: “De reden”
PMN
Net voor finale ‘Blind Getrouwd’ duiken er plots twijfels op bij Brecht: “De reden”
Foto: VTM

Vanavond is er een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. De koppels gaan voor een laatste keer met elkaar op date. Volgende week is het dan tijd om te beslissen.

Vanavond is het zover, een nieuwe boeiende aflevering van 'Blind Getrouwd'.

De koppels gaan voor een laatste keer met elkaar op date, voordat ze volgende week een belangrijke beslissing moeten nemen.

Hoewel alle kijkers ervan overtuigd lijken te zijn dat Jolien en Brecht getrouwd zullen blijven, zorgt een onverwachte uitspraak van Brecht in TV-Familie voor enige commotie.
(Lees verder onder de foto)

Jolien en Brecht hebben vanaf het begin van hun avontuur in 'Blind Getrouwd' een sterke connectie laten zien.

Ze zijn openhartig geweest over hun gevoelens en hebben zelfs toegegeven dat ze verliefd op elkaar zijn. Deze bekentenis doet dat de fans denken dat ze getrouwd blijven.

Velen zijn ervan overtuigd dat dit koppel de test van het huwelijk zal doorstaan en voor altijd bij elkaar zal blijven.

In een interview met TV-Familie, blijkt dat Brecht nog enige twijfels heeft.

Hij verklapt dat hij en Jolien nog steeds bezig zijn elkaar beter te leren kennen en dat er af en toe twijfels bij hem opkomen. "Jolien en ik zitten nog in het proces om elkaar te leren kennen."
(Lees verder onder de foto)

"Er zijn bij soms wel twijfels. Dat komt door vroeger. Maar ik kan je zeggen dat het heel veel deugd doet dat Jolien hetzelfde voelt."

De onzekerheid die Brecht nu uit, zorgt bij sommigen voor bezorgdheid en speculatie. Wat betekent dit voor hun toekomst?

Hoewel het begrijpelijk is dat Brecht met enige voorzichtigheid en twijfels aan het avontuur begonnen is, blijft het een verrassing voor velen dat hij deze gevoelens nu pas uit.

In 'Blind Getrouwd' draait alles om vertrouwen, openheid en het overwinnen van eventuele angsten.

Het is dan ook te hopen dat Jolien en Brecht tijdens de laatste date hun twijfels kunnen bespreken en zo een sterker fundament kunnen leggen.

Het is duidelijk dat vanavond alle ogen gericht zullen zijn op Jolien en Brecht. Zullen zij hun twijfels overwinnen en de stap durven te zetten om getrouwd te blijven?

Of zullen de onzekerheden van Brecht een onverwachte wending aan hun verhaal geven? De kijkers kunnen enkel afwachten en hopen dat de liefde uiteindelijk overwint.

Volgende week zal de grote beslissing worden genomen, waarbij alle koppels moeten aangeven of ze getrouwd willen blijven of niet. 

Tot die tijd zullen de fans elke aflevering op het puntje van hun stoel zitten en hopen op een positieve afloop voor Jolien en Brecht.

Meer nieuws

Meer nieuws

.