Nora Gharib duidelijk: “Gezegd aan VTM”
PMN
Nora Gharib duidelijk: “Gezegd aan VTM”
Foto: VTM

Nora Gharib zien we vanavond weer aan het werk bij VTM. Ze is één van de presentatoren van ‘The Voice Kids’. Nora heeft ook duidelijk iets laten weten aan de zender.

Nora Gharib, één van de presentatoren van ‘The Voice Kids’, zal vanavond opnieuw te zien zijn bij VTM.

Naast haar werk als presentatrice heeft Gharib ook duidelijk gemaakt dat ze graag blijft acteren. In een interview met Het Laatste Nieuws onthulde ze dat ze in 2024 zal beginnen met de opnames voor een vervolg op de film ‘Patser’.

Een paar jaar geleden kreeg Nora Gharib het advies om te kiezen tussen zingen, acteren en presenteren omdat ze onmogelijk al deze disciplines tegelijk kon beoefenen.
(Lees verder onder de foto)

Gelukkig heeft ze naar dat advies niet geluisterd, vertelt ze openlijk. "Ik ben nu een vast gezicht bij VTM en er is een geweldige klik", legt ze uit in Het Laatste Nieuws.

"Tijdens mijn contractbespreking gaf ik aan dat ik wilde blijven acteren en dat werd gelukkig geaccepteerd. Ik heb die vrijheid en dat is fantastisch."

"Vooral omdat er een vervolg komt op ‘Patser’, een film waarin ik een belangrijke rol speelt."
(Lees verder onder de foto)

"We beginnen met de opnames in 2024. Ik ben blij dat ik destijds de beslissing heb genomen om niet te kiezen tussen acteren en presenteren. Ik heb die afwisseling gewoon nodig", aldus Gharib.

Fans van Gharib kunnen vanavond weer genieten van haar enthousiasme en talent tijdens ‘The Voice Kids’. En wie weet wat de toekomst nog meer in petto heeft voor deze getalenteerde presentatrice en actrice.

Meer nieuws

Meer nieuws

.