Nuria uit 'Blind Getrouwd' niet blij met wat haar zoontje doet: "Kon wel door de grond zakken"
LHX
Nuria uit 'Blind Getrouwd' niet blij met wat haar zoontje doet: "Kon wel door de grond zakken"
Foto: Instagram @nuria_glztnva

Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke zijn al zo'n acht jaar getrouwd. Ze hebben twee zoontjes, Victor (5) en Théodore (4).

Na een huwelijkscrisis vorig jaar zijn Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke weer gelukkig samen. Met hun zoontjes vormen ze een mooi gezinnetje.

"Victor en Théodore zijn twee heel toffe, brave en coole kinderen", vertelt Stijn aan Story. "We mogen echt niet klagen. Ze groeien als zot."

Hij vindt twee kinderen genoeg, maar voor Nuria is dat anders. "Ik zou graag nog voor een derde gaan, maar ik krijg Stijn niet overtuigd", zegt ze. Ze droomt van een meisje, maar beseft ook goed genoeg dat een derde kind even goed een jongetje kan worden. "Bovendien moet het ook financieel leefbaar blijven."

Victor en Théodore hebben het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd', waarin Nuria en Stijn aan elkaar gekoppeld werden, nog niet gezien. Daarvoor zijn ze nog te klein. Ooit, zal het er wel eens van komen, weet Stijn. "Later, als ze wat groter zijn, gaan we die afleveringen eens bingewatchen.

Toch beseffen de jongens dat hun ouders hebben meegedaan aan het programma, en ze merken dan ook dat veel mensen hen herkennen. "Onlangs heeft Theódore me trouwens in verlegenheid gebracht", aldus Nuria.

Toen een medewerkster aan de kassa onvriendelijk tegen haar was, zette het jongetje haar op haar plaats met de woorden "Dat is wel Nuria van 'Blind Getrouwd', hé." "Ik kon wel door de grond zakken", zegt Nuria beschaamd.

Meer nieuws

Meer nieuws

.