Blind Getrouwd Plots slecht nieuws over Alexander en Fleur uit ‘Blind Getrouwd’
PMN
Plots slecht nieuws over Alexander en Fleur uit ‘Blind Getrouwd’
Foto: VTM

Vanaf maandag moeten de koppels knopen doorhakken in ‘Blind Getrouwd’. We weten nu dat Mathieu en Isabelle niet getrouwd blijven. Hoe zit het bij de rest?

Vanaf maandag moeten de koppels in het populaire televisieprogramma 'Blind Getrouwd' belangrijke beslissingen nemen. 

Terwijl Mathieu en Isabelle al hebben aangekondigd uit elkaar te gaan, is het lot van de andere koppels nog onbekend. Er is slecht nieuws opgedoken over het lot van Alexander en Fleur.

Volgens een rapport van Het Nieuwsblad werd het koppel aanvankelijk een succespercentage van 75% toegeschreven. 
(Lees verder onder de foto)

Dit wekte de hoop dat Alexander en Fleur een sterke band hadden opgebouwd tijdens hun 'blind huwelijk'. 

Echter, het optimisme nam een drastische wending toen Alexander verklaarde: "Fleur heeft alle eigenschappen die ik belangrijk vind, maar het gevoel is er niet en dat is frustrerend." Deze uitspraak deed Het Laatste Nieuws besluiten om het slagingspercentage van het koppel te verlagen naar een teleurstellende 25%.

Deze plotse verandering in perceptie zorgt voor een gespannen sfeer rondom het koppel en hun toekomstige relatie. 
Alexander's opmerking laat zien dat er een fundamenteel probleem is in hun huwelijk, namelijk het ontbreken van een diepgaande emotionele verbinding.
(Lees verder onder de foto)

Het wordt interessant om te zien hoe Alexander en Fleur omgaan met hun huidige situatie. Zullen ze vasthouden aan hun beslissing om bij elkaar te blijven ondanks het ontbreken van die chemie, of zullen ze uiteindelijk beseffen dat het beter is om als vrienden uit elkaar te gaan?

De komende afleveringen van 'Blind Getrouwd' zullen ongetwijfeld veel emoties en onzekerheden met zich meebrengen voor niet alleen Alexander en Fleur, maar ook voor de andere koppels.

Meer nieuws

Meer nieuws

.