Sandra en Tim uit 'B&B Zoekt Lief' staat gigantische relatietest te wachten
COS
Sandra en Tim uit 'B&B Zoekt Lief' staat gigantische relatietest te wachten
Foto: VTM

Het tweede seizoen van 'B&B Zoekt Lief' liep donderdag ten einde. Met Sandra & Tim blijft er slechts één koppel overeind.

Sandra (40) koos in het Turkse Side voor Tim (44). Intussen is het koppel al zeven maanden samen. Voorlopig pendelen Sandra en Tim tussen België en Turkije, maar ze moesten elkaar de afgelopen zeven maanden wel vaak voor langere periodes missen. Daar komt binnenkort wel verandering in.

Op 31 augustus vertrekt Tim voor dertig dagen richting Turkije. Daar kijken zowel hij als B&B-uitbaatster Sandra enorm naar uit. "We moesten onze relatie geheim houden tot het einde van het programma, vandaar dat Tim nu pas voor een langere periode naar hier komt", vertelt Sandra aan Het Laatste Nieuws.

"Een nieuwe relatietest, want september is de drukste maand in de B&B. Ik ben benieuwd hoe het zal voelen om elke dag samen te zijn en of we erin zullen slagen voldoende tijd voor elkaar vrij te maken. Ik zie het in elk geval zitten", zegt Sandra.

Sandra en Tim doen het nog rustig aan, maar Tim overweegt wel een verhuis naar Side als de komende maand goed verloopt. Als specialist in sanitair, verwarming en ventilatie vermoedt hij dat hij snel nieuwe klanten zou hebben. 

Een verhuis is echter niet helemaal vanzelfsprekend, aangezien Tim een dochter van 17 heeft. Gelukkig klikt het wel goed met Sandra. Tims dochter komt in september ook even mee naar Turkije. Zo kan ze met eigen ogen zien waar haar papa naartoe zou willen. Iets wat haar volgens Sandra wel gerust kan stellen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.