Sandra en Tim verrassen met straffe onthulling over de andere mannen uit 'B&B Zoekt Lief'
COS
Sandra en Tim verrassen met straffe onthulling over de andere mannen uit 'B&B Zoekt Lief'
Foto: VTM

In 'B&B Zoekt Lief' gingen zes B&B-uitbaters op zoek naar de liefde. Drie van de zes deelnemers leek het liefdesgeluk toe te lachen.

Frank en Elsje bleven drie maanden samen, maar de afstand speelde hen parten. Tussen Alicia en Niels bleef het zeven maanden duren, maar na gesprekken over de toekomst besloten ze allebei hun eigen weg te gaan. Sandra en Tim lijken elkaar wel te hebben gevonden.

Sandra en Tim zijn al zeven maanden gelukkig samen. Wat de relatie moeilijk maakte, was enerzijds de afstand, maar anderzijds ook het feit dat ze hun relatie zo lang geheim moesten houden. In september verblijft Tim daarom voor de eerste keer voor lange tijd bij Sandra in Side.

In Turkije ontving Sandra naast Tim nog drie andere mannen: Valentin, Danny en Guy. Sandra blijkt nog steeds een goed contact te onderhouden met hen. Ook met Danny, met wie het al eens tot verhitte discussies leidde. "We gunnen elkaar het allerbeste", zegt Sandra aan Het Laatste Nieuws.

"Ik krijg zelfs berichten van vrouwen die interesse tonen in de mannen die ik niet gekozen heb. Wie weet help ik hen zo nog aan een vrouw", lacht Sandra. En ook Tim blijkt nog een goed contact te hebben met de andere mannen. "Guy is zelfs een goede vriend geworden. We gaan regelmatig iets drinken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.