Staf Coppens voelt zich erg schuldig tegenover zijn kinderen na uitbarsting: "Weet dat ik dan een eikel ben"
COS
Staf Coppens voelt zich erg schuldig tegenover zijn kinderen na uitbarsting: "Weet dat ik dan een eikel ben"
Foto: VTM

Staf Coppens is dit najaar drie keer per week te zien op VTM. Hij is te zien in 'De Verraders', 'The Big Bang' en 'Camping Coppens'.

Staf Coppens verraste drie jaar geleden vriend en vijand met verrassend nieuws. De presentator en zijn echtgenote Monique besloten om alles achter te laten in België en met hun kinderen Beau en Nora naar Zweden te verhuizen.

Staf koesterde al lange tijd de droom om een camping te openen. Die werd in Zweden werkelijkheid. Staf en zijn gezin hebben intussen al drie zomers op de camping achter de rug. In 'Camping Coppens: Home Sweden Home' geeft het gezin Coppens de kijkers opnieuw een kijkje in hun leven in Zweden.

Staf en zijn gezin worden in 'Camping Coppens' op verschillende momenten gevolgd door een eenmansploeg. "Om zo weinig mogelijk indringend te zijn on onze privésfeer", zegt Staf in Flair. Zo'n veertig procent van de beelden worden met Stafs eigen gsm gefilmd.

Misofonie

Waarvan we niet veel beelden zullen zien, is momenten waarop de familie Coppens eet. Staf lijdt namelijk aan misofonie. "Ik kan niet tegen eetgeluiden. Als we 's morgens ontbijten en ik hoor Nora op haar cornflakes kauwen, dan moet ik echt de kamer verlaten!", vertelt Staf in Flair.

"Ik word daar knettergek van en ik word soms zelfs kwaad. Ik weet dat ik op dat moment een eikel ben, want dat kind is doodbraaf haar ontbijt aan het opeten. Maar het is echt sterker dan mezelf! Ik ben niet zo’n aangenaam persoon om mee aan tafel te zitten", besluit hij.

Meer nieuws

Meer nieuws

.