"Verbazingwekkend": Mathias Coppens met verstomming geslagen door Bart Kaëll
COS
"Verbazingwekkend": Mathias Coppens met verstomming geslagen door Bart Kaëll
Foto: VTM

Zaterdag is het tijd voor een nieuwe aflevering van 'The Big Bang'. Het programma van Staf Coppens en Mathias Coppens ontving de afgelopen weken telkens drie BV-duo's.

Na 'Het Lichaam van Coppens' en 'Code van Coppens' was er de afgelopen weken op zaterdag 'The Big Bang' uit het universum Coppens. Staf Coppens en Mathias Coppens lieten daarin BV-duo's een knotsgek parcours afleggen. Met als eindpunt de 'big bang'.

De bekende Vlamingen beginnen vaak met wat koudwatervrees. "Maar eenmaal het startschot gegeven is, komt die winnaarsmentaliteit sowieso bovendrijven. Als eerste een 'big bang' veroorzaken blijkt in de praktijk al snel belangrijker dan de mogelijke gevolgen", zegt Mathias in Primo.

Mathias en broer Staf proberen er wel voor te zorgen dat alles veilig is. "Zodat de kandidaten heelhuids naar huis kunnen en niet in de lappenmand belanden", legt Mathias uit. Hij stond al een paar keer met open mond te kijken naar de kandidaten.

Rambo, Tarzan en charmezanger

"Bart Kaëll bijvoorbeeld. Hij ontpopte zich gedurende het parcours als een waar competitiebeest. Hoewel Bart 63 is, viel het op dat hij op zijn leeftijd niet moet onderdoen voor de jonge garde", merkt Mathias op.

Hij klom muren op, viel van trappen, maar stond telkens weer op en stortte zich vol energie in de strijd. Ik vond het verbazingwekkend mooi om te zien. Echt, ik kon niet anders dan concluderen dat de man van Luc Appermont een mix is van Rambo, Tarzan én een charmezanger."

Meer nieuws

Meer nieuws

.