Blind Getrouwd Verklapt papa van Fleur al hoe het zal aflopen met zijn dochter en Alexander in ‘Blind Getrouwd’? Hij spreekt duidelijke taal
PMN
Verklapt papa van Fleur al hoe het zal aflopen met zijn dochter en Alexander in ‘Blind Getrouwd’? Hij spreekt duidelijke taal
Foto: VTM

Maandagavond is er weer een nieuwe aflevering van ‘Blind Getrouwd’. De koppels vertrekken dan op huwelijksreis.

De koppels vertrekken op huwelijksreis naar Rhodos. Het is iets om naar uit te kijken.

Wie ook meegaan zijn Alexander en Fleur. Ook zij zijn in het huwelijksbootje gestapt.

Het is veel kijkers opgevallen dat ze een opvallend goede match zijn. Velen denken dan ook dat zij samen zullen blijven.

Bernard is de papa van Fleur. Hij was uiteraard ook aanwezig op het huwelijk van zijn dochter.

Van die dag weet Bernard nog dat hij heel nerveus was. Hij sprak zijn schoonfamilie toe maar vergat prompt om zijn schoonzoon te begroeten.

"Ik kom dus die trouwzaal binnen en ik was m'n nieuwe schoonzoon al tussen het zittende publiek aan het zoeken", blikt hij terug in Dag Allemaal.
(Lees verder onder de foto)

Vanaf die eerste seconde dat hij zich aan me voorstelde, wist ik: deze jongen gaat goed voor m'n dochter zorgen

Nochtans was het niet zo moeilijk om Alexander te vinden. "Hij stond uiteraard vooraan, dat was me compleet ontgaan.”

Bernard is erg opgetogen met zijn nieuwe schoonzoon. “Maar kom, vanaf die eerste seconde dat hij zich aan me voorstelde, wist ik: deze jongen gaat goed voor m'n dochter zorgen.”

“En de manier waarop hij omging met die gescheurde broek van hem! Iemand anders zou dat bedekken en beschaamd wegvluchten, hij draaide zich nog eens om zodat iedereen kon zien hoe groot die scheur wel was. Ja, da's mijn soort humor.”

De papa van Fleur is dus wel heel positief over zijn schoonzoon. Heeft hij al verklapt hoe het zal aflopen tussen hen? Het zou zo maar kunnen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.