"Vernietigend voor de zender": Andy Peelman bijzonder hard aangepakt, hij reageert
COS
"Vernietigend voor de zender": Andy Peelman bijzonder hard aangepakt, hij reageert
Foto: VTM

De broertjes Coppens zien we zaterdagavond in hun nieuwe programma 'The Big Bang'. Staf en Mathias Coppens onderwerpen BV-duo's opnieuw aan een reeks spelletjes en obstakels.

In elke aflevering nemen drie bekende duo's het tegen elkaar op. In de eerste aflevering zijn dat Jelle De Beule & Koen De Poorter, Dina Tersago & Bart Appeltans en Nora Gharib & Andy Peelman. "Zal me al voorzien van een paar zakdoekjes, als de tranen in mijn ogen staan van het lachen", zegt een fan. "Gaat wel goed lachen worden, denk ik" en "Kijk er alvast naar uit", klinkt het verder enthousiast op sociale media.

Minder tevreden zijn een heleboel VTM-kijkers over de selectie van kandidaten. "Weeral dezelfde koppen", klinkt het. Vooral Andy Peelman krijgt het hard te verduren. "Tof, alleen weer die Andy", lezen we nog. "Die Andy krijgen ze bij de VTM gratis, denk ik."

"Toch weer niet met die onnozele Andy. Mijn goesting is al over. Echt, overal die zijn kop met zijn belachelijk gedoe", klinkt het scherp. "Hij maakt alle programma's kapot" en "Vernietigend voor de zender, die kerel" lezen we nog. "Die Andy is volgens mij de nieuwe CEO van VTM, want is te zien in ook maar elk programma. Hij en VTM beseffen niet dat dat de kijkcijfers negatief beïnvloed."

Andy reageert

"Nee merci, ik heb geen goesting om op die Peelman zijn kop te zien. Anders geen probleem", klinkt het nog. Andy laat de kritiek alvast niet aan z'n hart komen en mengt zich in de reacties. Hij antwoordt gevat: "Het is maar één keer, je kan het."

Gelukkig heeft Andy ook heel wat fans die hem verdedigen. "Super! Ik stem op Andy & Nora" en "Andy & Nora, ik ben alvast jullie grootste supporter" laten enkele fans weten. "Wordt lachen met Andy Peelman", zegt nog iemand. "Ik snap niet wat iedereen tegen Andy heeft, is een vriendelijk iemand die ook maar zijn job doet."

Meer nieuws

Meer nieuws

.