VTM neemt verrassend besluit over Piet Huysentruyt
PMN
VTM neemt verrassend besluit over Piet Huysentruyt
Foto: VTM

Piet Huysentruyt maakte vorig jaar zijn comeback op VTM. Hij deed dat met een nieuw seizoen van ‘SOS Piet’. De zender heeft een verrassend besluit genomen over Piet.

Piet Huysentruyt keerde vorig jaar terug op VTM met een nieuw seizoen van zijn populaire programma 'SOS Piet'.

En nu heeft de zender een verrassende beslissing genomen over Piet: hij mag namelijk een nieuw seizoen maken van zijn show. Het concept van het vorige seizoen blijft behouden. 

"Ik ga opnieuw op bezoek bij twee Vlamingen die worstelen met een gerecht, en in elke aflevering ga ik bij een bekende Vlaming thuis koken", deelde Piet enthousiast mee in een interview met Dag Allemaal.
(Lees verder onder de foto)

De opnames voor het nieuwe seizoen zijn begin deze maand van start gegaan. We kunnen het resultaat binnenkort bewonderen, namelijk vanaf zondag 26 november om 18u20 op VTM. 

"Je hoort het goed, mijn jaar kan sowieso al niet meer stuk", glundert de trotse tv-kok. Na zijn afwezigheid op de televisie is het duidelijk dat Piet Huysentruyt weer helemaal terug is.

Met zijn kenmerkende passie voor koken en zijn talent om anderen te inspireren en te helpen, is 'SOS Piet' een geliefd programma onder vele Vlamingen. 

Piet is niet alleen bekend om zijn professionele kookkunsten, maar ook om zijn warme en joviale persoonlijkheid.
(Lees verder onder de foto)

Telkens weer slaagt hij erin om de gerechten op een eenvoudige en begrijpelijke manier uit te leggen, zodat iedereen de kans krijgt om zijn keukengeheimen te ontdekken.

In het nieuwe seizoen van 'SOS Piet' kijkt hij ernaar uit om weer nieuwe uitdagingen aan te gaan en zijn culinaire kennis te delen met het grote publiek.

Met het aankomende nieuwe seizoen van 'SOS Piet' kunnen kijkers opnieuw genieten van de passie, expertise en charme van Piet Huysentruyt.

Het programma belooft niet alleen spannende culinaire avonturen en nuttige tips in de keuken, maar ook boeiende ontmoetingen tussen de bekende kok en zijn gasten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.