Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' nemen beslissing die niemand zag aankomen
LHX
Winnie en Jonah uit 'Blind Getrouwd' nemen beslissing die niemand zag aankomen
Foto: Instagram @winnie_bogaerts

Winnie Bogaerts en Jonah Hulselmans leerden elkaar in 2020 kennen in 'Blind Getrouwd'. Ze zijn nog steeds samen en hebben sinds vorig jaar een dochtertje, Lily.

In 'Blind Getrouwd' was al te zien hoe Jonah Winnie betrok bij de verbouwingen van zijn huis in Arendonk. Het heeft even geduurd, maar sinds september 2021 is dat helemaal klaar.

Na zoveel bloed, zweet en tranen zou je denken dat de twee er voor altijd blijven wonen, maar niets is minder waar. Op Instagram laten ze weten dat ze een nieuwe woning hebben gekocht, ook in Arendonk.

(Lees verder onder de post.)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Winnie Bogaerts (@winnie_bogaerts)

Dat was eigenlijk niet het plan: ze waren niet actief op zoek. "Maar opeens kwam ons droomhuis voorbij en hebben we gesprongen", schrijven ze. Kennelijk hebben ze de smaak van het verbouwen wel te pakken, want ook dit keer is er nog werk aan.

"Een nieuw projectje dus waar we met veel zin samen weer in duiken. De tweede keer verbouwen zal wel iets vlotter gaan, zeker?", grappen ze.

Dat ze een nieuw huis hebben gekocht, betekent dat ze hun vorige verkopen. "Omdat we iets nieuws kochten, zetten we ons huidige huis te koop. We zijn ontzettend trots op het volledig gerenoveerde huisje en we hopen dan ook een koper te vinden die er met evenveel plezier in gaat wonen", schrijven Winnie en Jonah op Instagram.

Het huis heeft drie slaapkamers, een badkamer, twee toiletten, een keuken met Bora-vuur, ingebouwde dampkap en Quooker-kraan én een tuin die gericht is op het zuidwesten.

Wie geïnteresseerd is, zal er 398.000 euro voor moeten neertellen. "Delen is lief, kopen nog beter!", klinkt het. "Benieuwd wat jullie ervan vinden!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.