Wow! VTM pakt uit met spectaculair nieuw programma
LHX
Wow! VTM pakt uit met spectaculair nieuw programma
Foto: VTM

De trouwe VTM-kijker heeft ongetwijfeld al wel eens gekeken naar 'De vuilste jobs van Vlaanderen'. Nu laat de zender weten dat er een gelijkaardig programma op komst is.

In 'De vuilste jobs van Vlaanderen' gaan de kijkers mee op stap met superhelden van de schoonmaak. Zij poetsen verwaarloosde huizen, reinigen mobiele toiletten en ruimen beerputten. 

De fans van dat programma hebben iets nieuws om naar uit te kijken. Vanaf 28 november wordt 'De gevaarlijkste jobs van Vlaanderen' uitgezonden op VTM 2.

Daarin krijgen we een inblik in het werk van onder meer torenkraanmonteurs, professionele duikers, boomchirurgen, stuntmannen en ontmijners. Allemaal hebben ze geen doorsnee nine-to-fivejob. Ze mikken hoger, dieper, extremer, spannender en gevaarlijker.

Op centimeters van het voorbijrazende verkeer de snelweg afzetten, op 140 meter hoogte één van de grootste kranen in België demonteren, vissen op een woeste zee of met een kettingzaag in de hand 20 meter hoog in een boom klimmen: het zijn niet bepaald alledaagse werkjes.

Elke dag lopen ze risico's, maar ze zijn ook tot in de puntjes voorbereid om het gevaar te trotseren. Waarom ze het doen? En of het ooit went? Op die vragen krijgt de kijker hopelijk een antwoord.

Eén ding is zeker: plaatsvervangend angstzweet, knikkende knieën en een bonzend hart zijn verzekerd! Hier kan je de eerste beelden bekijken:

Meer nieuws

Meer nieuws

.