Camille krijgt er plots mee te maken en dat is niet makkelijk: “Ik ben jong, blond en supercommercieel”
PMN
Camille krijgt er plots mee te maken en dat is niet makkelijk: “Ik ben jong, blond en supercommercieel”
Foto: VTM

Camille zien we opnieuw in ‘Milo’. Ze scoorde met ‘Oeh La La’ een nieuwe zomerhit. Ze kan terugblikken op een mooie zomer.

Camille is in een mum van tijd razendpopulair geworden. De zangeres zegt in Het Laatste Nieuws dat ze te maken krijgt met vooroordelen. “Ik ben jong, blond en supercommercieel. Maar ik kan daar niets aan doen, ik hoor dat gewoon graag.”

Het commerciële zit er bij Camille altijd al in. “Als kind deed ik al Lady Gaga na,” legt ze uit. “Toen ik zeven jaar was, was mijn eerste concert van Britney Spears. Van Katy Perry was ik ook fan en recent ben ik naar Taylor Swift gaan kijken.”

Het is iets dat Camille heel graag doet: naar concerten van supersterren gaan kijken. “Ik geniet daar echt van en probeer mijn smartphone zoveel mogelijk weg te stoppen om in het moment te zijn. Je leert ook bij door naar ‘de groten’ te kijken,” bedenkt ze zich.

“De kledingwissels, de manier waarop zo’n productie in elkaar zit… Dat interesseert mij. Het was ook zot om te zien hoe invested die fans van Taylor Swift waren. Dat is echt een heel lieve community.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.