Camille reageert op geruchten: Zo zit het tussen haar en Pommelien Thijs
LHX
Camille reageert op geruchten: Zo zit het tussen haar en Pommelien Thijs
Foto: Photonews

Zowel Camille als Pommelien Thijs braken door met hun rol in '#LikeMe'. De reeks is intussen afgelopen, maar allebei hebben ze op korte tijd een succesvolle zangcarrière opgebouwd.

Camille en Pommelien Thijs hebben de afgelopen jaren een wel héél gelijkaardig parcours afgelegd. Na enkele jaren bij '#LikeMe' staan ze momenteel allebei aan de top van de Vlaamse popmuziek.

Er zijn veel mensen die denken dat er sprake is van rivaliteit tussen de twee sterren, maar dat ontkracht Camille stellig. "Integendeel, we komen oprecht goed overeen", zegt ze in Humo.

Onlangs zag ze ergens een artikel met foto's van haar en Pommelien erbij. "Erboven stond een titel in de trant van: 'Wie van de twee is dé popprinses van Vlaanderen?' Pommelien stuurde me een screenshot en ze schreef erbij: 'Allee, we hebben precies weer ruzie.'"

Camille vindt het erg raar dat ze voortdurend vergeleken wordt met haar ex-collega. "Het enige wat ons verbindt, is toch een verleden bij '#LikeMe'? Ja, we maken allebei pop, maar toch is Pommeliens muziek heel anders dan de mijne."

Meer nieuws

Meer nieuws

.