BREAKING NEWS Kato en Tom voor het eerst ouders geworden van een dochtertje: Baby heeft prachtige naam gekregen
PMN
Kato en Tom voor het eerst ouders geworden van een dochtertje: Baby heeft prachtige naam gekregen
Foto: Instagram@katomusic

Kato Callebaut en Tom Dice zijn voor het eerst ouders geworden. Ze maakten het nieuws zelf bekend. Tom en Kato zijn ouders geworden van een dochtertje.

Kato Callebaut en Tom Dice hebben aangekondigd dat ze voor het eerst ouders zijn geworden.

Het enthousiaste koppel deelde het heugelijke nieuws zelf op sociale media. Op 18 november 2023 werd hun dochtertje, Nova, geboren.

Met veel trots deelde Kato haar vreugde op Instagram, waar ze schreef: "Alle meisjes aan de macht. Everlove."

De geboorte van een kind is altijd een speciaal moment, en voor Kato en Tom is dat niet anders.

Het prachtige nieuws is met open armen ontvangen door hun fans en vrienden, die overstromen met gelukwensen en felicitaties.
(Lees verder onder de foto)

Kato Callebaut, oorspronkelijk bekend van haar deelname aan The Voice van Vlaanderen, en Tom Dice, die bekendheid verwierf door zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2010, hebben samen al vele successen behaald als muzikaal duo.

Nu hun gezin is uitgebreid, kijken ze vol verwachting uit naar de nieuwe avonturen die voor hen liggen.

Met de geboorte van Nova zal het jonge gezin ongetwijfeld nog meer liefde en vreugde ervaren. Het is een nieuwe mijlpaal in hun leven en zal ongetwijfeld resulteren in inspiratie voor toekomstige muzikale projecten.

We wensen Kato Callebaut en Tom Dice, de kersverse ouders van het schattige dochtertje Nova, alle gezondheid, geluk en voorspoed toe.

Mogen zij overladen worden met mooie momenten en een fijne tijd met hun dochtertje. Gefeliciteerd met jullie prachtige dochtertje, Kato en Tom!

Meer nieuws

Meer nieuws

.