🎥 Laura Tesoro bezorgt iedereen kippenvel met waanzinnige beelden
COS
🎥 Laura Tesoro bezorgt iedereen kippenvel met waanzinnige beelden
Foto: VTM

Laura Tesoro heeft een erg drukke zomer achter de rug. Er waren opnames van 'Tien Om Te Zien', 'The Voice' en 'The Voice Kids', maar ze stond natuurlijk ook vaak als zangeres op het podium.

Laura Tesoro gaf vorige week een optreden in - we zijn het in België intussen wel gewend - de gietende regen. Dat hield de zangeres en haar fans niet tegen om er een fantastische avond van te maken. Op Instagram deelt Laura een filmpje waarop ze 'Not Easy' zingt, het nummer dat ze schreef voor haar vriend Jordan.

"Pftt", zucht Jordan met een hartjesogen-emoji onder het filmpje. "Kelly Clarkson vibes", reageert 'The Voice'-collega Mathieu Terryn. "Talent", zegt Christophe Stienlet. "Straight out of a movie", zegt Francisco Schuster. "Love a little drama every once in a while", reageert Laura.

"Altijd traantjes", reageert een fan. "Deze song in de regen, wauw mijn hart", zegt nog iemand. "Wat een stem", klinkt het vol bewondering. "Jouw uithalen die je elke keer 100% neemt. Love it! Je werkt zo hard voor alles." En: "Kippenvel"

"Dankjewel voor deze mooie zomer", zegt een fan. "Deze show was echt geweldig", lezen we nog. "Toch wel een van de beste optredens die we gezien hebben", laat iemand weten. "It's so easy to love you. Dit is zo mooi", vindt nog iemand. "Ik ben zo trots op jou", reageren talloze fans.

Meer nieuws

Meer nieuws

.