BREAKING NEWS Waanzinnig wat er aan het gebeuren is nu Linda terug is: Regi grijpt meteen in
PMN
Waanzinnig wat er aan het gebeuren is nu Linda terug is: Regi grijpt meteen in
Foto: Photo News

Linda Mertens is weer helemaal terug van weggeweest. Ze maakte dit weekend haar comeback in het Sportpaleis tijdens de show van Regi. De populaire DJ maakte ook al bekend dat ze er volgend jaar weer bij zal zijn.

Linda Mertens is weer helemaal terug van weggeweest. Na een periode van zes jaar afwezigheid maakte zij dit weekend haar langverwachte comeback tijdens de shows van Regi in het Sportpaleis. En met succes, want de populaire DJ kondigde meteen aan dat Linda volgend jaar opnieuw van de partij zal zijn.

Het nieuws van Linda's comeback verspreidde zich als een lopend vuurtje en al snel was iedereen enthousiast om haar opnieuw aan het werk te zien. Op zondagochtend 10 uur startte de ticketverkoop voor de shows van volgend jaar en volgens Het Laatste Nieuws vlogen de tickets de deur uit. Iedereen wil Linda live zien optreden!

De vraag naar tickets was zo groot dat het concert van zaterdag 9 november bijna onmiddellijk uitverkocht was. Ook het bijkomende concert op vrijdag 8 november is bijna volledig volzet. Regi, die de enorme belangstelling opmerkte, besloot snel in actie te komen en voegde een derde concert toe. Dit extra concert zal plaatsvinden op zondag 10 november en ook daar kunnen fans hun tickets voor bemachtigen.
(Lees verder onder de foto)

Voor degenen die geen kans hebben gehad om tickets te bemachtigen voor de reeds uitverkochte concerten, is er goed nieuws. De ticketverkoop voor het extra concert op zondag 10 november is nog steeds gaande. Mis deze unieke kans niet en zorg ervoor dat je jouw tickets bemachtigt voordat ook deze uitverkocht zijn! Tickets bestellen kan via DEZE LINK.

Linda's langverwachte comeback en haar deelname aan de shows van Regi geven aan dat haar populariteit niet is afgenomen. Integendeel, haar energieke optredens en muzikale talent blijven indruk maken op een breed publiek.

We kijken allemaal uit naar de spectaculaire shows in het Sportpaleis en zijn ervan overtuigd dat Linda Mertens opnieuw zal schitteren op het podium.

Meer nieuws

Meer nieuws

.