Fantastische reünie voor Kristel Verbeke: "Deed zoveel deugd!"
COS
Fantastische reünie voor Kristel Verbeke: "Deed zoveel deugd!"
Foto: VRT

Kristel Verbeke is al enige tijd een vast VRT-gezicht. Met Kamal Kharmach werkt ze momenteel aan een nieuw programma waarin ze gezinnen met hun geldzaken helpen.

Kristel Verbeke groeide na de scheiding van haar ouders op in armoede. Met haar programma 'Zorgen voor mama' wou het voormalige K3'tje armoede bespreekbaar maken. Ze volgde verschillende mama's die het moeilijk hadden. Intussen zijn er al twee seizoenen van 'Zorgen voor mama' gemaakt.

In het eerste seizoen maakten we kennis met Ellen, Marleen, Karina, Martine, Stefanie en Danielle. In het tweede seizoen werden we voorgesteld aan vier mama's: Lucinda, Erika, Kimberly, Brenda. Zondag vond een heel bijzonder moment plaats. Kristel vertelt erover op Instagram.

"Ik krijg zo vaak de vraag hoe het nu gaat met de mama’s van de voorbije seizoenen van 'Zorgen voor Mama' en of ik hen nog hoor of zie. Zeker weten! Vandaag hadden we afgesproken en dat deed zoveel deugd! Voor altijd verbonden met elkaar", schrijft Kristel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kristel Verbeke (@kristelverbeke)

Alleen Erika en Stefanie konden er niet bij zijn op de reünie. Wie we ook herkennen op de foto zijn experten Claudia Di Vaio (sociaal werker bij Kind en Gezin) en Joost Bonte (straathoekwerker). Zij waren er beide seizoenen bij.

In de reacties hebben Kristels volgers allemaal dezelfde vraag: komt er nog een seizoen aan? "Zoals iedereen hier vraagt/smeekt… nieuw seizoen?", klinkt het. En: "Misschien eens een aflevering om te zien hoe het nu met deze dames gaat?", stelt iemand voor.

Meer nieuws

Meer nieuws

.