Gloria Monserez vindt het tijd voor iets nieuws: Ze hakt belangrijke knoop door
PMN
Gloria Monserez vindt het tijd voor iets nieuws: Ze hakt belangrijke knoop door
Foto: Photonews

Er komt een nieuw seizoen van ‘De Droomfabriek’. In dat nieuwe seizoen is ook Gloria Monserez weer van de partij. Ze zal het programma opnieuw presenteren aan de zijde van Bart Peeters.

De 22-jarige Gloria Monserez heeft een belangrijke knoop doorgehakt. Ze stopt als Ketnetwrapper. De presentatrice maakte dat woensdag zelf bekend op de zender.

Gloria bedankte de Ketnetters voor het kijken. “Jullie zijn de reden dat ik Ketnetwrapper geworden ben”, zegt ze. “Dus dank u wel voor de ongelofelijke jaren.”

Gloria heeft nog wel iets in petto. “Het was zo leuk allemaal, maar ik voel nu wel dat het tijd is voor iets nieuws. Voor mijn afscheid zou ik wel graag mijn laatste weken als Ketnetwrapper met jullie vieren.”

“Een warme oproep, zet allemaal 15 augustus in jullie agenda. Dan zou ik graag met jullie op de Ketnet Zometour in Roeselare het zotste feest geven en afscheid nemen.”

Gloria begon in oktober 2019 bij Ketnet. In het programma ‘Wie wordt de nieuwe wrapper’ kozen de Ketnetters haar. Gloria haalde het toen van onder meer Aaron Blommaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.