Pauline De Vos deelt erg lieve woorden voor schoonzus Stephanie Planckaert
LHX
Pauline De Vos deelt erg lieve woorden voor schoonzus Stephanie Planckaert
Foto: Instagram @juniorplanckaert

De afgelopen weekends heeft de familie Planckaert weer hard gewerkt. Ze verwelkomden opnieuw een hele resem gasten op hun glampingweekends in Frankrijk.

De glampingweekends van de Planckaerts zijn telkens ontzettend veel werk, maar ook erg plezierig. Bij een filmpje op Instagram blikt Stephanie Planckaert terug op enkele weekends vol voldoening.

"Wat begon als een zot idee – één van de zovele – is voor het derde jaar op rij zonder twijfel één van de mooiste projecten die we al samen met de familie mochten verwezenlijken", schrijft ze. "Het was het weer zó waard!"

(Lees verder onder de post.)

Ook deelt ze enkele foto's waarop ze poseert met haar schoonzus Pauline De Vos in kleding van Lolaliza. "Onze glampingschort mag eventjes uit!", schrijft ze erbij.

"Mei-glampings: jullie waren fantastisch. Op naar de juli- en augustus-edities!" De liefde spat van de beelden af, en Pauline bevestigt het nog maar eens met enkele prachtige woorden voor haar schoonzus.

"Zie u geiren, wijveke, met of zonder schort", reageert ze. "Ik jou ook!", antwoordt Stephanie. Het mag duidelijk zijn: Pauline is al helemaal deel van de familie Planckaert!

Meer nieuws

Meer nieuws

.