Wat een verrassende onthulling: Met dit bekende gezicht is Riadh Bahri nog een koppel geweest
LHX
Wat een verrassende onthulling: Met dit bekende gezicht is Riadh Bahri nog een koppel geweest
Foto: De Slimste Mens Ter Wereld

Riadh Bahri is sinds 2020 getrouwd met Niels. In een ver verleden heeft hij echter nog een relatie gehad met iemand die we allemaal kennen.

Deze week is journalist Hannelore Simoens te gast in de podcast 'Achter de schermen'. Daar wordt elke week een 'mediageheim' verteld, en nu is het haar beurt.

"Ik heb ooit een relatie gehad met een andere bekende journalist", begint ze. Die andere bekende journalist is Riadh Bahri. De twee waren 14-15 jaar en zaten samen op school in Gent. "Ik heb even bij hem gecheckt of ik het mocht vertellen, en hij vond het een supergoed idee", verzekert ze.

De twee waren drie à vier maanden een koppel. "Niks gedaan, hé!", benadrukt Hannelore. "Hij is wel bij mijn ouders geweest."

Hannelore was het laatste meisje met wie Riadh samen was. "Ik denk dat er nog één iemand gepasseerd is. Maar mijn broers voelden het al. Die zeiden tegen mij: 'Die valt wel op de mannen, hé!'"

"Ik heb mijn journalistieke carrière een beetje aan hem te danken", onthult ze ook. Dankzij Riadh kon ze namelijk stage doen bij 'Terzake'.

Ze werkte op haar achttiende achter de bar van de Monk in Brussel, en op een nationale stakingsdag kwam de hele ploeg van 'Terzake', inclusief Riadh, daar iets drinken. "Ik was met Riadh beginnen praten en zei tegen zijn collega's: 'Ik wil supergraag journalist worden. Mag ik geen stage doen bij jullie?'" En zo geschiedde!

Meer nieuws

Meer nieuws

.