Na heftige confrontatie: 'Familie'-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Louise en Brahim
LHX
Na heftige confrontatie: 'Familie'-kijkers zeggen allemaal hetzelfde over Louise en Brahim
Foto: VTM

Een tijdlang waren Louise en Raven en erg populair 'Familie'-koppel. Toen Raven aan de drugs geraakte, liep het helaas fout tussen hen.

Niet zo lang na de beuk met Raven vond Louise de liefde bij Brahim. Begin dit jaar kwam het eindelijk tot een kus tussen hen. Het ziet er echter naar uit dat hun relatie alweer voorbij is.

Louise heeft immers ontdekt dat Brahim op het internet naaktbeelden van zichzelf verkoopt. "Dat zijn dansfilmpjes", probeert hij zich nog te verdedigen, maar hij beseft zelf ook wel dat hij in de fout gegaan is.

Hij wilde graag geld verdienen zodat hij met Louise op citytrip kon gaan, maar zelfs dat argument valt bij haar niet in goede aarde. "Ga je het nu nog op mij steken ook?", reageert ze kwaad. "Voor mijn part verkoop je je ziel daarop. Zoek maar een nieuw lief bij je fans."

De overgrote meerderheid van de kijkers van 'Familie' vinden dat Louise groot gelijk heeft. Zowat allemaal hopen ze dat dit betekent dat er een hereniging met Raven aan zit te komen.

"Ze kan beter terug naar Raven gaan. Dat was pas een koppel waar de passie van af spatte", reageren ze op sociale media. "Louise móét terug naar Raven."

"Ik denk dat zij en Raven nog terug bijeen komen", klinkt het ook. "Zij passen beter bij elkaar." "Nu heeft ze een goede reden om terug naar Raven te gaan. Als ze snel genoeg is toch, want ik denk dat Jill haar kans wil wagen bij hem."

Meer nieuws

Meer nieuws

.